Föreningslokalen

Föreningens härliga lokal används främst vid styrelsemöten och årsstämmor. Det är även här vi möts för föreningens årliga kräftskiva och pub kväll, men det går utmärkt att hyra lokalen även till privata tillställningar. Studentmottagningar, barnkalas eller middagar. Föreningens medlemmar hyr lokalen mot en avgift på 500kr. Dessa pengar går oavkortat till att hålla lokalen i fint skick med nödvändiga inventarier. 

Inventarier i lokalen

Det finns inventarier i lokalen för ett sittande sällskap på ca 30 personer. Det går såklart att vara fler än så om man vill. Umgås runt den trevliga baren eller duka upp för en sittande middag. Du väljer! Det finns en stor kyl med ett litet frysfack. WC finner du precis utanför lokalen. Allt städmaterial du kan tänkas behövas finns i det lilla förrådet inuti lokalen. Numera finns även TV som du kan koppla upp via Goggle Chrom via dator eller mobil.

Vill du boka lokalen?

Vid bokningstillfället räknar vi med att du vill hyra 24 timmar om inget annat anges. Önskar du förbereda lokalen t.ex dagen innan går det självklart bra så länge lokalen inte är bokad men tänk på att ange detta önskemål. Klicka på länken: Boka föreningslokalen