Ordföranden har ordet
 
Hej på er alla, mitt namn är Torbjörn Westman och jag är ny ordförande i föreningen Fredriksberg för detta år. Jag har tidigare suttit som ledamot.

Vi får snart se förra årets investeringar i form av minskade utgifter. Dock måste jag meddela att vi fortfarande har en del problem, det handlar om vattenskador och OVK, men vi hoppas att dessa skall lösa sig under våren.

En liten påminnelse är om OVK´n som kommer att utföras under vecka 5 och det vore bra om de som inte blev godkända sist blir det nu, då blir hela föreningen godkänd vilket är lagstadgat. Godkännandet kommer att sättas upp i varje port.

Temperaturkontroll på våra element kommer att utföras vecka 6 av företaget QSEC. När de kommer till er var noga med att meddela dem eventuella fel eller brister. Vi kan alla också se till att ingenting står för eller på annat sätt är i vägen då de kommer.
 
Den tekniska förvaltningen har Riksbyggen tagit över och det är där du begär avflyttningskontroll samt får ditt namn på dörren vid inflyttning.

Vid nästa vårstädning kommer vi att fortsätta att föryngra våra spireor och snygga till området på bästa sätt och som vanligt följt av lite tilltugg samt dricka till.

Trädgårdsgruppen tar gärna emot all den hjälp den kan få.
Vad gäller vår hemsida är den för närvarande på väg att bli mera uppdaterad än den varit tidigare. Den skall ju vara som ett forum mellan medlemmarna i föreningen och styrelsen.

Våra 5 sopbehållare ute på vårt område är till för lättare sopor och inte hushållssopor eller McDonalds påsar som tar väldigt stor plats, vänligen respektera detta.

OBS!!!  Angående vårt soprum så är det INTE en plats att lägga elsopor i. STRÄNGT FÖRBJUDET.
Vi går mot ljusare tider, inte bara meteorologiskt utan även ekonomiskt, vilket är till godo för oss alla.
 
God fortsättning på det nya året och tack för mig tills vidare.

Ordförande har ordet.
Hej igen alla, nu i dagarna får vi in fiber via Svagströmsbolaget som jobbar dagtid i vårt område.
De aviserar varje lägenhet i förväg när de kommer att göra sin installation som i snitt tar dem 2 timmar att utföra enligt deras uppsatta info på varje husdörr.
Angående OVK-besiktningen; nästan alla blev godkända sist, vilket skedde fredagen 22/9,  det är endast en lägenhet kvar innan föreningen är helt godkänd och vi får vår licens.
Hösten är här och vi har fått värmen tillbaka i våra lägenheter. Inom en snar framtid har vi även vintern här och då gäller ju andra betingelser, såsom tända ljus, myskvällar och allt som gör att vi mår bättre, trots att vintermörkret sveper in över oss alla. Kom bara ihåg att släcka era ljus innan sängdags, även om det också är en mysfaktor med levande ljus vid insomnande.

God fortsättning till er alla.
Mvh, Torbjörn Westman